Στείλτε μας μήνυμα Εδώ

toleris.oliveoil@yahoo.gr +30 23730 61 083 Σήμαντρα Χαλκιδικής, Ελλάδα
Image Alt

Η Εταιρία

Η εταιρία:

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στην περιοχή της Χαλκιδικής το 1997   .H     Η οικογένεια μας είχε κτήματα με 400 περίπου ελαιόδεντρα από την δεκαετία του ¨80. Στη διάρκεια των χρόνων, βέβαια, κατάφερε να διαθέτει ελαιώνες συνολικής  έκτασης  100 στρεμμάτων με 2.700 δέντρα.

Ιστορική αναδρομή:

Το 1997 παρατηρώντας  ότι στη Χαλκιδική υπήρχε μεγάλη τάση προς την καλλιέργεια της ελιάς αποφασίσαμε να ασχοληθούμε επιχειρηματικά πια με την παραγωγή ελαιολάδου και δημιουργήσαμε το ελαιοτριβείο. Το 2001 σαν μια φυσική συνέχεια ήρθε το τυποποιητήριο και σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι εξαγωγές  στη Γερμανία. Η συνεχής ανοδική πορεία της εταιρείας οδήγησε σε μία ανακαίνιση του εξοπλισμού μας το 2006».

Ο στόχος μας:

Ο πρωταρχικός μας στόχος και βασική αρχή μας είναι η παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας. Έτσι ακολουθώντας την μακρόχρονη ελληνική παράδοση, με σκληρή δουλειά και στηριζόμενοι σε αρχές και αξίες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν πρώτης ποιότητας.

Η Έδρα μας:

Η έδρα μας  βρίσκεται στα Σήμαντρα ,στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις μας λειτούργει ελαιοτριβείο και τυποποιητηριο ελαιολαδου. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να ελέγχουμε την διαδικασία παράγωγης σε όλα της τα σταδία. Η εξαγωγική μας δραστηριότητα επεκτεινεται,σε χώρες των Βαλκάνιων της Σκανδιναβίας ,της Ρωσιας,της Αυστραλίας αλλά και σε πολλές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

 

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και με στόχο πάντα την   καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η επιχείρησή μας αποφάσισε  να εγκαταστήσει ένα σύστημα Ασφαλείας Προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του EN ISO 22000:..

elGreek